Stage Human Resourcemanagement (functiewaarderingen)

28 juni 2018

Steeds veranderende organisaties stellen nieuwe eisen aan de inrichting van HRM. Wil je daar een rol in spelen, kom dan voor je stage of afstudeeronderzoek naar Leusden.

Zuidema Personeelsmanagement is partner voor vele bedrijven in de profit en de non profit sector bij het ontwikkelen van hun strategische HR. Vaak is het onderwerp de managementcyclus of de inrichting van het functie en salarishuis. Vóór zijn op, of aansluiten bij actueel beloningsmanagement betekent dat daar voortdurend vernieuwing gewenst is. Open communicatie over functiewaardering, gebruik maken van webbased technieken en de betekenis daarvan voor individuele medewerkers en leidinggevenden zijn zaken die je aanspreken.

Arbeidsvoorwaarden van directie tot schoonmaakhulp, alle functies zijn van belang. Maar hoe kan je de juiste mix van arbeidsvoorwaarden vaststellen. Dat vraagstuk zal onderdeel zijn van je stage.

Onderwerp stage of afstudeeronderzoek: voor een afstudeeronderzoek ligt een vraag klaar over het mechanisme van benchmarking en zelfgebruik van een functiewaarderingssystematiek. Als je alleen stage wil doen, ben je ook van harte welkom. Je kunt dan meelopen met een aantal functiewaarderingsopdrachten, en het uitwerken van een aantal analyses gericht op competentiebeloning en agile beloning

Meer weten of reageren?
Neem contact op met Jeroen de Waal, Directeur/Consultant via telefoon: +31 (0)6 250 76 006 of per e-mail: jeroen.de.waal@zuidema.nl. Of stuur direct je CV met motivatie per e-mail. Reageer voor 15 december 2017.

Mail ons
Bel me terug
Bel (033) 434 58 00

neem gerust contact met ons op