Over ons

Zuidema Personeelsmanagement en Medezeggenschap (Zuidema PM) is onderdeel van de Zuidema Groep. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in Medezeggenschap en Personeelsmanagement, maar ook in besluitvorming en besluitvormingsprocessen.

In alles herken je onze ‘kleur’: Invloed volgens Zuidema. Dat wil zeggen doel- en actiegericht werken, met versterking van de onderlinge relatie. 

Onze expertise met Personeelsmanagement ligt op het gebied van HRM en beloningsmanagement: vanuit een heldere visie op human resource management helpen we een goede balans te vinden tussen tevreden medewerkers en betaalbare arbeidsvoorwaarden.

Op het terrein van Medezeggenschap begeleiden we ondernemingsraden bij het vergroten van hun invloed op de organisatie, en directie en HR bij het vormgeven van en omgaan met medezeggenschap. Onze trainers en adviseurs zijn experts in verschillende rollen: trainen, adviseren, begeleiden en coachen van onze opdrachtgevers.

Zuidema PM biedt een specifieke aanpak gericht op besluitvormingsprocessen in organisaties. Je kunt bij ons terecht als team om effectiever tot besluiten en acties te komen; ook als individuele beslisser en professional kun je bij ons terecht.

Waar nodig werken wij samen met diverse specialisten zoals juristen en pensioendeskundigen.


Team ZuidemaPM

Bert Fundter

Sr. Trainer/Adviseur
“We have worked with Bert as our Works Council trainer for a long time now. We have good experience with his work, his commitment and his flexibility.”

Walter van der Ploeg

Sr. Trainer/Adviseur
“Walter slaagt erin je bewust te maken van (eigen) gedrag en de mogelijkheden die er zijn om dit te beïnvloeden en te veranderen.”

Jeroen de Waal

Directeur/Senior consultant
“Hij denkt goed mee met de organisatie waardoor zijn adviezen en functiewaardering to the point en waardevol zijn voor ons bedrijf.”

Wij zijn experts in besluitvorming

Wij helpen je écht invloedrijk te zijn

Aandacht voor belangen

Goed gevoel voor de praktijk

Heb je vragen?

Neem direct contact op met Ons via
(033) 434 58 00