Nieuwe vaardigheidstrainingen voor leidinggevenden – effectief gesprekken voeren

Ben je leidinggevende? Zie jij voor jezelf uitdagingen bij het voeren van diverse soorten gesprekken, zoals in de beoordelingscyclus? Of bij verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren?

Drie nieuwe trainingen

Zuidema personeelsmanagement (ZPM) biedt drie nieuwe eendaagse trainingen aan. Alle drie de trainingen zijn praktisch ingesteld. Het accent ligt steeds op enerzijds het effectief bereiken van jouw doelen als leidinggevende en anderzijds het optimaal functioneren en ontwikkelen van je medewerker.

In principe zijn het open trainingen; vanzelfsprekend kunnen wij deze ook in-company verzorgen voor jou samen met je collega’s.

 • Succesvol functionerings- en pop-gesprekken voeren
  Het programma van deze training is gericht om van deze gesprekken een zinvol instrument te maken. Door er slim mee om te gaan en de medewerker nadrukkelijk te betrekken, kun je de opbrengst van de gesprekken sterk verhogen. De focus ligt op het ontwikkelen van je communicatieve, management- en leiderschapsvaardigheden.
  Klik hier voor meer informatie.
 • Succesvol beoordelingsgesprekken voeren
  In deze training gaat het om het effectief voeren van deze gesprekken. Je leert deze niet louter als beoordeling te zien, maar de medewerker te betrekken en perspectief te bieden. Zo kun je de opbrengst van de gesprekken sterk verhogen. Ook bij deze training ligt de focus op het ontwikkelen van je communicatieve, management- en leiderschapsvaardigheden.
  Klik hier voor meer informatie.
 • Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren
  Dit programma is erop gericht om zowel naar verzuimmanagement als proces te kijken als effectief verzuimgesprekken te leren voeren. Op een praktische manier focussen we op oplossingen i.p.v. beperkingen, ook bij het omgaan met fysieke en psychosociale klachten. Hierbij is ook veel aandacht voor (het ontwikkelen van) de benodigde communicatieve en managementvaardigheden.
  Klik hier voor meer informatie.

Zuidema Personeelsmanagement en Medezeggenschap (ZPM) is als geen ander in staat om in onze trainingen aandacht te hebben voor zowel belangen van organisatie en leidinggevenden als voor de medewerkers. Dat vind je terug in onze benadering ‘hard op de inhoud, zacht op de relatie’. Niet alleen oog voor beleid en systemen, maar juist ook voor het proces van afstemmen op het personeel en de bedrijfsomstandigheden. Dat maakt het realistisch gehalte van onze trainingen zo groot: direct toepasbaar op jouw eigen praktijk.

Wil je meer informatie over deze trainingen of over in-company mogelijkheden, of heb je andere vragen? Bel ons via (033) 434 58 00 of mail ons via info@zuidemapm.nl

Mail ons
Bel me terug
Bel (033) 434 58 00

neem gerust contact met ons op