Richtlijnen voor trainingen bij de COVID-maatregelen

Wij krijgen regelmatig vragen of trainingen door kunnen gaan, nu er nieuwe richtlijnen zijn voor aantallen mensen in een ruimte. Er zijn ook heel wat misverstanden.

Dit zijn de richtlijnen: COVID-maatregelen staan een training op locatie niet in de weg, zolang er maar genoeg ruimte is. Voor onderwijsinstellingen ook trainingsinstellingen gelden uitzonderingen op het nieuwe maximum– zie onder het kopje Uitzonderingen op de website van de overheid.

Voor trainingen en andere zakelijke sessies zijn de regels voor binnen-bijeenkomsten dus: maximaal 30 personen op 1,5 meter afstand. Wanneer bedrijven of externe accommodaties goed ingesteld zijn om dit te waarborgen, én wanneer er ook zorgvuldig omgegaan wordt met hygiëne en ventilatie, dan moet er geen probleem zijn.

Het is goed om te weten dat wij binnen ons bureau uitgebreide ervaring hebben met het omgaan met deze richtlijnen én met er een goede training van te maken!


Wij zijn experts in besluitvorming

Wij helpen je écht invloedrijk te zijn

Aandacht voor belangen

Goed gevoel voor de praktijk

Heb je vragen?

Neem direct contact op met Ons via
(033) 434 58 00

Ontvang interessante blogs in je mailbox!

Een nieuwsbrief met de laatste ins- en outs over medezeggenschap, besluitvorming en personeelsmanagement. Blijf up to date.