Richtlijnen voor trainingen bij de COVID-maatregelen

Wij krijgen regelmatig vragen of trainingen door kunnen gaan, nu er nieuwe richtlijnen zijn voor aantallen mensen in een ruimte. Er zijn ook heel wat misverstanden.

Dit zijn de richtlijnen: COVID-maatregelen staan een training op locatie niet in de weg, zolang er maar genoeg ruimte is. Voor onderwijsinstellingen en ook voor trainingsinstellingen gelden uitzonderingen op het nieuwe maximum. Klik onder ‘Regels voor binnen en buiten’ op het vierde kopje ‘Binnenruimtes waar mensen op 1 plaats zijn: maximaal 30 personen’. Lees de regels en de vierde bullit over trainingen onder ‘Uitzonderingen op de regels voor binnenruimtes’.

Voor trainingen en andere zakelijke sessies zijn de regels voor binnen-bijeenkomsten dus: maximaal 30 personen op 1,5 meter afstand. Wanneer bedrijven of externe accommodaties goed ingesteld zijn om dit te waarborgen, én wanneer er ook zorgvuldig omgegaan wordt met hygiëne en ventilatie, dan moet er geen probleem zijn.

Het is goed om te weten dat wij in ons bureau uitgebreide ervaring hebben met het omgaan met deze richtlijnen én met er een goede training mee te maken!


Wij zijn experts in besluitvorming

Wij helpen je écht invloedrijk te zijn

Aandacht voor belangen

Goed gevoel voor de praktijk

Heb je vragen?

Neem direct contact op met Ons via
(033) 434 58 00

Ontvang interessante blogs in je mailbox!

Een nieuwsbrief met de laatste ins- en outs over medezeggenschap, besluitvorming en personeelsmanagement. Blijf up to date.